O NAMA

TOP FLOOR doo je direktan uvoznik prostirki za kupatilo od svetski poznatih turskih proizvođača. Širokim asortimanom različitih materijala, tkanja i modela omogućavamo našim kupcima da za krajnje potrošače obezbede adekvatnu ponudu ove vrste proizvoda.

Polypropilene, akril, pamuk, digitalna štampa , shaggy – sve to imamo u ponudi, od najmanjih prostirki u dimenziji 50*80 do najvećih 60*100 ( jednodelne, dvodelne, trodelne, četvrtaste i okrugle). Od najsvedenijih do najefektnijih dezena.
Odnos sa kupcima i način poslovanja
Nudimo visok kvalitet za veoma pristupačnu cenu. U našoj veleprodaji prostirki za kupatilo ima preko 10 kolekcija različitih materijala.
Imamo uvek na lageru preko 20 različitih tonova boja, preko 60 dezena.
Naše kupce obilazimo, s vremena na vreme,  shodno tome u slučaju da Vam neki proizvod stoji, može da se zameni sa proizvodom koji se bolje pokazao.
Ukoliko ne znate kako da na najbolji način izložite prostirke za kupatilo, onda ćemo Vam ponuditi naš stalak na revers, na kojem će biti izložen naša roba, na kupcu najlakši i najpregledniji način.

KOD NAS MOŽETE PRONAĆI SVE.

Staze na gumi od polypropilene ( koje se peru u mašini na 30 stepeni) su naša druga kategorija proizvoda. Lake su za održavanje, a imaju i moderne i lepe dezene, dovoljno veliku gustinu izrade i izgledaju “moćno” u prostoru.